hits

Redesign jakke

En gammel barnegenser med flotte tinnknapper, ble til en lekker damejakke.

Denne gamle, fine barnegenseren fikk jeg kjøpt for en billig penge gjennom en "kjøp og salg" side på facebook. Jeg ble spesielt fasinert av de fine tinn-knappene. Allerede dagen etter tok jeg saksa og symaskinen fatt.

Den flotte borden øverst på genseren måtte utnyttes, og ble toppen av ryggen og skuldrene på jakken. Resten av jakken er sydd av ull-bouclè som er myk, varm og litt elastisk.

Ermene ble forlenget med stoff øverst, men jeg beholdt de flotte mansjettene med knapper på. Fronten på jakken kantet jeg med blankt sateng-bånd for å få en lekker kontrast til det matte ullstoffet.

De to knappene fra halsen på genseren er plassert på hver sin side foran på jakken. Dermed kan jakken kneppes - eller henge løst med lange snipper foran.

Og sånn kan en gammel, kassert barnegenser få nytt liv - å bli til en lekker dame-jakke!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

46, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, med master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv