hits

Søte barnekjoler

I dag har jeg fullført en morsom bestilling fra en tidligere kollega, som skal kle opp barnebarna i Siano-ullkjoler. Hun kom i utgangspunktet inn i atelier Siano for å få sydd inn bunaden sin, som datteren skulle arve. Og så fikk jeg en bestilling på to barnekjoler i tillegg.

Hun valgte seg ut en genser fra lageret mitt, og blått ullstoff som står godt til. Og så kunne jeg gå igang med det jeg synes er noe av det morsomste på jord - å komponere en kjole med utgangspunkt i en gammel strikkegenser!

Her ligger delene ferdig klippet og klare for å syes i sammen. 

Og slik ble det ferdige resultatet. En søt og helt unik ullkjole til ei lita frøken.

Kjole nr to skulle være enkel og sort, med et enkelt hjerte i setesdal-strikk som pynt.

To kjoler klare til levering. Håper jentene setter pris på gaven fra mormor!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

46, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, med master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv