hits

Sofies kjoler

For en liten stund siden hadde jeg besøk av Sofie Mortvedt i Atelier Siano på Odderøya.

Sofie spiller hardingfele og er musikkterapeut på Ullevål sykehus i tillegg til å spille konserter. Fantastisk flott og dyktig dame!

Sofie hadde sett kjolene mine første gang på Julemarked på Søgne Gamle Prestegård i 2016, og fikk endelig tid til en tur inn i atelieret i vinter.

Tusen takk for hyggelig besøk, Sofie! Her møtes norsk håndarbeidstradisjon og norsk musikktradisjon i skjønn forening. Jeg er mektig stolt over at du bærer mine kjoler når du briljerer på hardingfela di inne i Oslo!

#gjenbruk #kjoler #redesign #fornøydekunder #norsktradisjon

6 kommentarer

frodith

18.03.2018 kl.10:35

Så koselig hun kom til deg da :-) Fine ting du har er det jo <3

Sissel

23.03.2018 kl.04:46

Så utrolig mye fint du lager! Du har virkelig klart det som mange andre har prøvd tidligere, å redesigne strikkegensere UTEN at det ser tungt og klumpete ut. Vakre smykker hver og en av dem. ❤️😃

Siri's Syrom

24.03.2018 kl.12:41

Sissel: Tusen takk, Sissel! Så hyggelig kommentar! Riktig god helg og god påske til deg! :)

Lisa Kok

07.08.2018 kl.15:02

Hei Siri!

Jeg kom over bloggen din og synes den er både velskrevet og interessant. Det er tydelig å se at du virkeIig brenner for det du skriver om! Det er faktisk en kunst å holde leseren interessert over lengre tid, men det klarer du!

Når dette er sagt, er jeg glad for å kunne fortelle at du er med på Topp 35 blogger om håndverk på vår nettside https://sparpedia.no/toplists/topp-35-blogger-om-handverk/.

Vi har trålet internett på jakt etter de beste bloggerne, og har bestemt oss for å sette deg på listen over våre favoritter. Vi har laget et banner som du kan poste på bloggen din, om ønskelig: https://sparpedia.no/banners/banners-for-topp-35-blogger-om-handverk/

Hvis dette er av interesse for deg, eller om du har spørsmål i denne forbindelse, kan du gjerne sende oss en e-post.

På forhånd takk!

Håper å høre fra deg.

Hilsen

Lisa Kok

Junior Project Manager

sparpedia.no

Lisa Kok

15.08.2018 kl.10:59

Hei!

Jeg kontakter deg angående oppføringen på vår Topp 35 blogger om håndverk

https://sparpedia.no/toplists/topp-35-blogger-om-handverk/

Vi i SparPedia ønsker å promotere deg og andre bloggere. Det kan vi blant annet gjøre ved å sette en lenke til bloggen din på vår liste. På denne måten kan leserne våre finne bloggen lettere.

Er du interessert i dette, er du mer enn velkommen til å sende oss en e-post.

Du kan også gjerne plassere et av våre bannere på bloggen din: https://sparpedia.no/banners/banners-for-topp-35-blogger-om-handverk/

Håper å høre fra deg!

Vennlig hilsen!

Lisa Kok

Junior Project Manager

Sparpedia.no

Siri's Syrom

25.08.2018 kl.09:30

Lisa Kok: Hei. Så spennende! Dette vil jeg selvfølgelig gjerne være med på! :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

46, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, med master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv