hits

Sofies kjoler

For en liten stund siden hadde jeg besøk av Sofie Mortvedt i Atelier Siano på Odderøya.

Sofie spiller hardingfele og er musikkterapeut på Ullevål sykehus i tillegg til å spille konserter. Fantastisk flott og dyktig dame!

Sofie hadde sett kjolene mine første gang på Julemarked på Søgne Gamle Prestegård i 2016, og fikk endelig tid til en tur inn i atelieret i vinter.

Tusen takk for hyggelig besøk, Sofie! Her møtes norsk håndarbeidstradisjon og norsk musikktradisjon i skjønn forening. Jeg er mektig stolt over at du bærer mine kjoler når du briljerer på hardingfela di inne i Oslo!

#gjenbruk #kjoler #redesign #fornøydekunder #norsktradisjon

3 kommentarer

frodith

18.03.2018 kl.10:35

Så koselig hun kom til deg da :-) Fine ting du har er det jo <3

Sissel

23.03.2018 kl.04:46

Så utrolig mye fint du lager! Du har virkelig klart det som mange andre har prøvd tidligere, å redesigne strikkegensere UTEN at det ser tungt og klumpete ut. Vakre smykker hver og en av dem. ❤️😃

Siri's Syrom

24.03.2018 kl.12:41

Sissel: Tusen takk, Sissel! Så hyggelig kommentar! Riktig god helg og god påske til deg! :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

46, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv