hits

Julemesse-tid

I disse tider legges det ut bilder av adventspyntede stuer og hager, med lys, glitter og engler. Her i gården har det snaut vært tid til å få slengt opp stjerna i stuevinduet, for nå er det julemesse-tid! Det jeg har pyntet, er stand'en til den store, tradisjonsrike julemessa på Søgne gamle prestegård i helgen.

Messa varer hele tre dager, og ligger alltid på første helg i advent. Jeg var med for andre gang, og dette var virkelig moro!

Det sydet av liv fra fredag til søndag. Folk gikk i kø mellom bodene og pratet, tittet og handlet. Det var skikkelig god førjulsstemning med masse latter og godt humør!

Til tross for godt salg, har jeg enda varer igjen, og neste messe er på Grimsvollen til søndag, kl 14-18.

Her stiller jeg med ullkjoler med detaljer fra gamle strikkeplagg...

...barnekjoler i ull med detaljer fra gamle strikkeplagg...

...festdrakter til barn...

...og litt småvarer som egner seg til julepresanger, som broderte håndklær, pulsvarmere og reflex-strikk.

Standen er ferdig planlagt og kjolene henger klare. Noen godbiter er til og med på salg!

Er du i nærheten, vil jeg anbefale en tur innom årets koseligste julemarked - på Grimsvollen i Kristiansand!

VELKOMMEN! 

#siano #julemarked #grimsvollen #grimsvollenjulemarked #julekjoler #ullkjoler #barnekjoler #julegaver #åretskoseligstejulemarked

Én kommentar

frodith

07.12.2017 kl.20:13

Masse fint :-)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

46, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, med master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv