hits

Mer Marius

Fornøyd med hva jeg har fått ut av den første Marius-genseren jeg fikk fra Terje! Hele tre kjoler ble det av denne barne-genseren.

Kjole nr 3 til venstre. Her brukte jeg øverste del av ryggen til bærestykke, og vrangborden nederst på bolen til avsluttende kant nede på kjolen. I lommene titter det frem litt Marius-strikk.

Og her er det som er igjen av genseren. Ulempen med Marius-mønsteret er at det er en del ensfargede felter på genseren. Dette er ikke så dekorativt sammen med ensfarget ull-stoff. Men jeg tar vare på dette i reste-kassen, og så får vi se hva jeg kan bruke det til etter hvert.

#ateliersiano #marius #redesign #ullkjole

9 kommentarer

frodith

10.10.2017 kl.15:26

Kjempestilig :) DU er flink <3

10.10.2017 kl.16:57

Så kult!

Terje

10.10.2017 kl.18:01

KULT!

Ser ikke halsen fra genseren, brukte du den til noe også?

-komplett restebilde! ;-)

Siri's Syrom

09.11.2017 kl.09:33

Terje: Hei igjen, Terje :) Jeg har lett rundt, men halsen er borte. Er redd den gikk i tekstil-søpla (som leveres trofast i Fretex-container). Nå er det produksjon til julemesse som står på agendaen, i tillegg til noen kunde-oppdrag, så jeg er redd de andre to genserne må vente litt. Men plutselig får de oppmerksomhet og får oppstå som nye plagg :) Ønsker deg er strålende torsdag! :)

Terje

02.11.2017 kl.17:13

Fortsatt nyskjerring på å se hva som skjedde med halsen fra mariusgenseren jeg ;-)

Og ligger snar de andre mariusgenserne på klippebordet?

Terje

10.11.2017 kl.16:22

Okay :-)

Tenkte du kanskje hadde brukt halsen også til noe, men det er vel veldig begrenset hva kan bruke en hals avklipt fra en barnegenser til :-)

Men jeg har også en blå mariusgenser i herrestørrelse med rød høy hals.... ;-)

Tar Fretex imot avfallet fra slike gensere, hva gjør de med det da?

Siri's Syrom

12.11.2017 kl.11:21

Terje: Jeg samler alt tekstilsøppel i egne poser og legger i Fretex eller uff container. Ikke noe tekstiler i restsøppelet her. Du er jammen over gjennomsnittet glad i Marius, Terje ;) Foreløpig har jeg ikke sydd noen kjoler med høy hals, men kanskje det kunne være en ide :)

Terje

14.11.2017 kl.16:34

Hehe.

Det florere jo med mariusgensere for tiden så det må jo være en del som liker dem, men jo jeg var kanskje over gjennomsnittet glad i dem :-)

Jeg tenke vel mest om du kanskje kunne bruke den høye halsen til noe, etter at selve av genseren er klipt opp til kjolemateriale. Eller kanskje du kunne lage en marius-kjole med høy hals ja, men halsen er jo ikke mer enn 10cm høy, så den er kanskje bare tekstilavfall?

Men dette er en gammel favoritt, og her er et bilde av den (rar url på grunn av sikker link til onedrive):

https://rmmlkq-am3pap001.files.1drv.com/y4pl4xImlLra3IBwBUyzK9FBNCoERIAZ--k7PC8RhBrncuMpSJEvHgan3-Pg_e-b1YBbnM7bzMQW6FoRWivsKMcN5GhS54jMMxXN0tjKQVXhZo_WF0eFy5uI6WmU_ljdhJ5M9xH9gpXMzkM2j0JRxu6dH_Bu7y4cc9aaCc3KJSV4RKaZG6A-AeVFgoizhJ9X4HD/marius.jpg

Siri's Syrom

07.12.2017 kl.08:49

Terje: Hei igjen, Terje. Nå sliter jeg litt...jeg får IKKE tak i marineblått ullstoff! Min faste butikk, Rainbow Tekstil, har ikke inne marineblå ull i det hele tatt - kun en gråblå. Den er fin den, men ikke sammen med blå Marius-gensere. Dermed må Marius hvile litt til det dukker opp noe passende stoff å kombinere med. Håper du kan ha litt tålmodighet med meg - og stoffbutikkene, så kommer det mer Marius etter hvert. Ønsker deg en fin førjulstid! :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

46, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, med master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv