hits

Terjes Marius

Nå har jeg endelig fått tid til å sette saksa i en av de flotte Marius-genserne jeg fikk fra Terje!

Jeg startet med denne, som er blå og rød Marius-mønster på offwhite bunn.

Bærestykke til kjolen blir klippet etter mønsteret.

Resten av mønsterdelene ble klippet i en deilig 100 % tovet ull fra Rainbow Tekstil. Jeg valgte en støvet mørk blå for å matche Marius-strikken.

Og sånn ble denne Marius-kjolen.

En liten detalj Marius-mønster i lommeåpning setter prikken over i-en. Denne kjolen ble en str S, og vil koste kr 1500,-

Kjole nr to fikk en litt annen fasong. Her er bærestykke og lommeposer. Jeg delte bærestykket skrått over bysten, og felte inn en trekant med Marius-mønster i hålsåpning.

Lomme-detalj.

Denne kjolen ble sydd i et tynnere stoff i 40 % ull og 60 % polyester. Dette gir en tynnere og lettere kjole, som ikke er fullt så varm i bruk som kjolene i 100 % ull. Kjolen er i str M og koster kr 1300,-.

Min nye "baby" en Janome My Lock, fikk sin debut på disse kjolene, og den syr som en drøm! Perfekt søm fra første sting!

Takk igjen, Terje, for flotte gensere! Jeg syr videre...

#ateliersiano #marius #ull #gjenbruk #redesign #gjenbrukavstrikkeplagg #kjoler

4 kommentarer

annebe

28.09.2017 kl.15:49

Kjempefine.. du er kreativ og flink <3<3

Siri's Syrom

28.09.2017 kl.17:27

annebe: tusen takk :) Det er så moro å klippe i de gamle genserne og få til nye plagg :)

Terje

29.09.2017 kl.11:19

Kuuult!

Imponert over hva du får ut av genserne :-)

Legg ut et bilde av det som er igjen av genseren også da :-)

Siri's Syrom

29.09.2017 kl.16:39

Terje: Takk! :) Har sydd en kjole til av samme genseren. Den er nesten ferdig. Lager et innlegg med den og det lille som er igjen av genseren når den er ferdig :) Goood helg!

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

46, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, med master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv