hits

Redesignede gensere til flotte kjoler!

Dag 2 er over av kurs i redesign av en strikkegenser. Kurset ble arrangert av Balsamkurs.no med meg som kursholder. Sykursene til Balsam holdes i underetasjen hos Stoffdronning i Kristiansand, og her var det full fart og høy stemning. 

Kursdeltakerne hadde med seg hver sin gamle strikkegenser som de ville redesigne.

Kjolemønster ble valgt og så var det bare å klippe ivei. Mange synes det er skummelt å klippe i strikk, men brukte strikka ullgensere er ofte vasket flere ganger og dermed litt tovet. Ull-fibrene har små haker i seg som hekter seg sammen ved toving. Dermed er lett tovet ull fast og godt å klippe i, og rakner ikke så lett.

Mine fem kursdeltakere har jobbet flittig to hele tirsdager.

De er vært utrolig lærevillige og ivrige, og snaut tatt seg tid til lunsj. 

Og så flotte kjoler de produserte i løpet av disse to dagene!

Deilige, myke, varme kjoler til høsten og vinteren! Og så mye forskjellig det ble, ut fra hver enkelts smak og fantasi.

En fikk til og med tid til å sy en datter-match!

Tusen takk for to flotte dager, kjære kursdeltakere! Dere er en fantastisk gjeng som gir meg masse inspirasjon og energi!

Og takk til Balsam-damene for godt arrangerte kurs. Ingen sak å være kursholder når disse to flinke damene har ordnet med alt det praktiske!

Neste kurs blir torsdag neste uke. Da skal det kurses i isetting av glidelås på fire ulike måter. Har du lyst til å være med, eller er nysgjerrig på andre kurs, kan du gå inn på http://www.balsamkurs.no/ for info og påmelding.

#ateliersiano #balsamkurs #redesign #strikkegenser #kjole #kjolekurs #redesignkurs

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

46, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, med master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv