hits

Brudekjoler

Da er det gjort, så nå kan jeg endelig dele bilder av de to kjolene jeg sydde til bryllupet vårt.Fredag var det vielse i Vågsbygd kirke og familieselskap på Myren Gård etterpå. Jeg hadde sydd meg en kjole i korallfarget silke med et lag brodert chiffon utenpå. Under hadde jeg et skjørt av to lag silke-chiffon, som jeg tok av litt utpå kvelden og fullførte dagen i knekort kjole.Min vidunderlige sønn fulgte meg opp kirkegulvet i rød silkebrokade-vest jeg hadde sydd til han. Og min fantastiske brudgom ventet meg ved alteret i lys silkebrokade-vest, også fra mitt atelier!Lørdag ankom vi på sykkel til Myren Gård, hvor 70 gjester ventet for en heidundrende bryllupsfest!Jeg hadde sydd meg en kjole i lys silke (fra en gammel brudekjole "something old") med et lag lin/viskose-chiffon med blomsterprint utenpå.Og strikkejakken - som jeg begynte på for et år siden - den ble ferdig! Og kom i bruk utpå kvelden, blant annet under brudevalsen.

Vi har hatt en helt eventyrlig helg! Og jeg skal glatt innrømme - jeg er stolt! Stolt av mine to fabelaktige gutter og hvor fine de var med vestene jeg hadde sydd. Og stolt av mine egne to selvsydde kjoler! Og av alle våre flotte gjester som gjorde helgen til et eventyr sammen med oss!

6 kommentarer

Ellen Margareta

27.06.2017 kl.17:10

Gratulerer! Du så virkelig flott ut i dine nydelige kjoler, og gutta i sine vester. :-)

Siri's Syrom

27.06.2017 kl.17:53

Ellen Margareta: Tusen takk! :) Min sønn utbrøt da han så meg på fredagen: "Mamma, du ser ut som en Disney-prinsesse!" Følte meg virkelig som en prinsesse i et eventyr!

frodith

27.06.2017 kl.19:02

Jøss har du giftet deg du da :-) Gratulerer :-)

Siri's Syrom

28.06.2017 kl.08:56

frodith: Tusen takk! Ja, det har vært lite blogging siste tiden. Har vært littegranne opptatt med forberedelser til bryllup. Gøy å endelig kunne legge ut bilder av kjoler og vester :)

fjellgeitbundingen

27.06.2017 kl.21:24

Hei, så fine og personlige bilder. Takk for å få ta del i dem. Du er virkelig flink som har sydd både vester og kjolene. Herlig. Det var også ei herlig kofte du har laget :)

Siri's Syrom

28.06.2017 kl.08:58

fjellgeitbundingen: Tusen takk! :) Har jobbet på frem mot den store dagen. Knappene i vestene ble sydd i torsdag kveld og alt var klart til fredagen. Puh! ;) Knapper i kofta får komme senere - skulle jo ikke kneppe den likevel ;)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

46, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, med master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv