hits

HØSTENS KURS

Nå er høstens kurskalender klar. 

Jeg holder søm-kurs i regi av Balsam-kurs i underetasjen hos Stoffdronning i Kristian 4. gate i Kristiansand, og nå er høstens kurs lagt ut. Om du er nybegynner eller litt trenet vil du kunne finne kurs som passer her!

Ta en titt på Balsam sine sider: http://www.balsamkurs.no/sykursVel møtt på kurs til høsten!

#sykurs #sømkurs #balsamkurs #siano #redesign #kjole #jakke #glidelås #lomme

4 kommentarer

frodith

15.06.2017 kl.20:15

DU lager masse fint :-)

Siri's Syrom

17.06.2017 kl.09:41

frodith: tusen takk, frodith ??

Janne

05.09.2017 kl.22:37

Tusen takk for en inspirerende og kreativ dag!! I dag tror jeg at jeg fant mitt hjertebarn innenfor søm :-) Ull er et fantastisk materiale å jobbe med :-)

Siri's Syrom

07.09.2017 kl.19:55

Janne: Å, kjære Janne...så utrolig koselig kommentar fra deg! Så godt å høre at du har funnet ditt hjertebarn innen søm - og at det er det samme som jeg har ;) Ull er virkelig et fantastisk materiale å jobbe med! Superkoselig dag sammen med dere på kurs! Gleder meg til neste tirsdag! Blir spennende å se de ferdige kjolene :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

46, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, med master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv