Bruk for vanter


 

I fjor ble det så varmt på 17. mai at mine nystrikkede bunadsvanter måtte bli igjen hjemme. Men i år ser det ut som de kan komme til god nytte! Vantene er strikket etter en gammel oppskrift jeg fant i en bok.


 

Kanskje jeg burde skynde meg å sy et skikkelig varmt plagg, så blir det vel sol likevel på den store dagen ;)Det ser ikke lovende ut for sol til barnetoget, men derimot for bunad, bunadsparaply og bunadsvanter.Men kanskje er det enda tid for pent.no å få ombestemt seg...

#bunad #bunadsvanter #syttendemai #været

Én kommentar

Lindis

15.05.2017 kl.17:12

Kjempesøte! Får håpe du ikke trenger dem men...

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits