#memademay dag3

Jadda, jeg henger fortsatt med. I dag ble det bilde av en cape jeg har sydd i deilig og varm ull. I mai er det perfekt å slenge en cape over finstasen når været ikke helt holder mål. Så holder man varmen uten å krølle til kjolen under!#memademay2017  #mmmay17 #siano #wool #cape #mayparty #varmutenogkrøllekjolen 

4 kommentarer

fjellgeitbundingen

06.05.2017 kl.11:27

Så flink du er å sy :) Koselige bilder av deg selv som er lagt ut. Ha en fin lørdag.

Siri's Syrom

06.05.2017 kl.19:13

fjellgeitbundingen: Tusen takk for hyggelig kommentar ??. Man må jo by litt på seg selv innimellom ??. Ønsker deg en fin lørdagskveld!

fjellgeitbundingen

07.05.2017 kl.09:54

Ja, du var i hvertfall flott på bildene og du har jo masse flott å vise og være stolt av sømmessig. Stå på videre :) og god helg videre.

Siri's Syrom

08.05.2017 kl.16:57

fjellgeitbundingen: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits