#memademay

Nå har jeg kastet meg på en mai-utfordring på instagram. Legg ut bilder (daglig for de ivrigste, når man har tid for oss andre) av plagg og antrekk du selv har sydd - og bruker.

Her er dagens:


#memademay2017 #mmmay17 #siano #oldsweater #newjacket #redesign #recyclereducereuse

I går la jeg ut dette:


#memademay2017 #mmmay17 #ateliersiano #festdrakt #siano

Ingen av disse to er plagg jeg bruker til daglig, selvsagt. Men jeg kjenner jeg blir litt ekstra inspirert til å ikle meg selvsydde klær i dagene fremover, og få tatt noen bilder underveis.

Ønsker dere en flott mai-kveld!

4 kommentarer

frodith

03.05.2017 kl.20:05

KJempefine klær :-) Har du klær du har sydd i masse farger, så er det bare å delta hos meg også. Har en liten utfordring på gang igjen :-)

Siri's Syrom

04.05.2017 kl.07:33

frodith: Tusen takk, Frodith! Jeg har vært så travel i det siste (pusser opp hus for salg), så jeg har ikke fått fulgt så godt med på bloggene rundt meg. Skal ta en titt på utfordringen din :)

Ellen Margareta

04.05.2017 kl.10:20

Har nok sett bildene dine, jeg er også med. Det er helt utrolig så mye fint folk syr seg. Veldig moro å se.

Siri's Syrom

04.05.2017 kl.20:46

Ellen Margareta: Hei. Ja, jeg har sett deg på insta :) Gøy å sette seg konkrete mål for måneden. Lykke til med gjennomføringen!

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits