Endelig VÅR!

Ja, vi har ventet lenge nå... på vårfølelsen! At sola skal varme og en kan kaste jakka. Men i dag kom endelig den følelsen :) Vi feiret våren med å ta en tur ned på favoritt-stranda vår og ta oss et bad.Det var friskt og godt (ca 8 grader) etter en lang dag med maling av skapdører ute i sola.

På torsdag var det også sol, men med en isende kald vind som slett ikke ga noen vårfølelse.Jeg kledde meg godt med skjerf og vindtett jakke, og gikk meg en lunsj-tur rundt Odderøya for å lufte hodet litt.Både blomster og jeg trosset vintertemperatur og sur vind, og tittet ut og frem.Så var det tilbake til atelieret mitt og alle bunadene som skal syes ut og inn til 17. mai.Såre fingre etter mye håndsøm på bunader.

Rett etter jeg kom inn fra turen min, skyet det til og torsdag ettermiddag snødde det faktisk her i Kristiansand! 

Men i dag - siste dag i april - feiret vi at gradestokken krøp over på to-sifret med et vår-bad, og solbriller og singlet på verandaen. Jeg kjenner faktisk at jeg jeg er litt sol-stiv i maska!

#vår #tur #odderøya #ateliersiano #bunad #sårefingre #aprilbad

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits