Tid for bunad!

17. mai er like om hjørnet, og nå er det #rettesøm av #bunad som opptar tiden min i Atelier Siano.

En "Rondastakk og rutaliv" fra Lillehammer får ny linning.

Det er fantastisk moro å få jobbe med bunader. Det gir en helt egen glede og tilfredsstillelse å få bunaden til å passe perfekt til eieren, og levere ferdig rettesydde bunader til stolte og fornøyde bærere av disse flotte nasjonal-plaggene!Arbeidsbordet er fylt opp av bunader. 

 To bunader som er sydd ut noen cm i livet og stakken. Siano Festdrakt til høyre.

 Telemarks-bunad som har blitt sydd ut noen cm.

 

Har du en bunad som trenger å syes ut eller inn - opp eller ned? Ta kontakt på 942 00 721 eller på siri@syrommet.com. Jeg har enda ledig kapasitet før 17. mai :)

#siano #bunad #rettesøm #systue

4 kommentarer

frodith

09.04.2017 kl.10:21

Fine de festdraktene også :-) Jeg har ikke bunad,

Siri's Syrom

09.04.2017 kl.16:41

frodith: Ja, festdrakt er absolutt et godt alternativ - og mye rimeligere enn bunad. Du får gi beskjed hvis jeg skal komponere en til deg :)

Iselin Renée

09.04.2017 kl.13:48

Så fine :)

Siri's Syrom

09.04.2017 kl.16:42

Iselin Renée: Ja, bunad er flott! :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits