Photo-shoot

I dag har vi hatt photo-shoot i Atelier Siano!


 

Super-dyktige Ingrid Himberg, som du kan besøke HER, har vært på besøk med sitt LeicaM8.

 
Og jeg fikk være foto-modell for en dag! Oh lykke (det er vel innerst inne alle pikers drøm, er det ikke?)

Knallflotte locations er enkelt å finne her på vakre Odderøya, og Ingrid er bare så flink til å fange lyset - og til å få modellen til å slappe av og yte sitt beste!

 


 

Gleder meg vilt til å få se resultatet. Jeg skal selvfølgelig dele noen bilder med dere når de er klare :) Ønsker dere en strålende dag!

Shine for your loved ones! <3

#siano #photoshoot #odderøya #modellforendag

4 kommentarer

annebe

06.04.2017 kl.14:52

Da blir det gøy å se bilder :)) Moro å være på photo-shoot ja , særlig med dyktige folk og et fint sted..og gjerne litt god mat..hehe...

Siri's Syrom

07.04.2017 kl.07:48

annebe: Maten måtte jeg sørge for selv - det ble matpakke med gulost ;) Men fotoshoot'en var moro med knallflinke Ingrid Himberg. Venter i spenning nå på å få bildene! Ha en strålende dag! :)

frodith

06.04.2017 kl.18:44

Jeg gleder meg til vi får se også :-) Det blir spennende. Moro med fotoshoot da :-)

Siri's Syrom

07.04.2017 kl.07:51

frodith: Jeg tror bildene blir knallbra! Ingrid Himberg er bare så dyktig. Hun fikk meg virkelig til å føle meg som en ekte fotomodell! Blir gøy med noen nye profileringsbilder. Ha en strålende dag! :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits