Siste dag av Frodith's vår-challenge - dag 8

Nå har jeg i åtte dager på rad lagt ut et bilde med et tema gitt av Frodith i denne artige vår-challenge'n hun ga oss. Det har vært skikkelig moro å være med, og faktisk en real challenge å komme opp med noe relevant og kanskje litt morsomt til stikkordene hun hadde satt opp.

Det siste stikkordet vi har fått er VÅR-LYD.

En skikkelig nøtt, altså, denne siste dagen. Et bilde som beskriver en lyd....en vår-lyd...og i mitt blogg-univers skal det helst handle noe om søm også... Jeg landet på denne bilde-collagen:Hører du lyden av 17.mai? Musikkorps, gammel-jeger-marsj, barnetog, "her-kommer-vi-her-kommer-vi-her-kommer-vi-fra-åtte-be", nasjonalsangen, hurra-rop, en sutrende unge som har mistet isen sin i asfalten...

Til 17. mai i fjor strikket jeg meg et par bunads-vanter, etter å ha frosset på hendene hver nasjonaldag de siste årene. Det var visst et supersmart trekk - for i fjor ble det så varmt hos oss på 17. mai, at både vanter og sjal måtte av ganske tidlig på dagen! Vi får se i år da, om jeg får brukt vantene mine.

Jeg har også lyst til å vise frem noen søte barnekjoler jeg har sydd. Disse er sydd i et stoff i 40 % ull og 60 % polyester, lunt og varmt uten å være FOR varmt - perfekt for 17. mai (de fleste år i hvert fall). For barn som vokser fort, kan det være et vel så godt alternativ med en søt ullkjole utenpå bunadsskjorta, som å investere i en kostbar bunad.

I åtte dager har jeg altså tolket stikkord som Frodith har gitt oss, og her er mine ulike tolkninger:

DAG 1 - DANS

DAG 2 - LIV

DAG 3 - SKYGGE

DAG 4 - SPEILING

DAG 5 - GRØNT

DAG 6 - SKYER

DAG 7 - LEK

DAG 8 - VÅR-LYD

Dette har vært en morsom uke!

#sirisyrom #siano #frodith #fotochallenge #vårlyd #hurra #bunadsvanter #barnekjole

3 kommentarer

Elevele

22.03.2017 kl.14:21

Herlig :D Det er litt av en vårlyd også det :D Og snart er den her!

frodith

22.03.2017 kl.20:48

Kjempefint :-) Jeg tenkte på sydde klær som hang til tørk ute jeg :-) Og blafret. For det er ganske vårlig også, tørke-lydene :-) Takk for at du var med SUPERT :-)

Siri's Syrom

23.03.2017 kl.07:39

frodith: Var inne på den tanken, men har ikke sånt tørkestativ som plagg blafrer fint på på bilder...;) Så da ble det sydde og strikkede ting til 17. mai i stedet :) Takk for flott challenge! Du er go'! <3

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits