SKYGGE, vår-challenge - dag 3

Dag 3 av Frodith's lille vår-challenge, som du kan lese mer om HER, har tema SKYGGE.

Så hvorfor har jeg bilde av et strikketøy badet i høstsol når tema er SKYGGE, lurer du kanskje?

Svaret er at jeg i høst var med på Kirkens Bymisjons aksjon; strikk et oransje skjerf til noen som lever på SKYGGE siden av samfunnet, og som gruer seg til jul.
 

Jeg strikket oransje skjerf, og med meg fikk jeg venner, naboer og familie til å bidra. Hundrevis av skjerf ble strikket til denne aksjonen over hele landet! Her et bilde av mamma som strikket i pausene under vedsjauen på hytta på fjellet. Alle skjerfene ble levert til Kirkens Bymisjon og delt ut til folk på SKYGGE siden, som trenger noe å varme seg på; både skjerfet og tanken på at noen bryr seg!

#gledensomgruersegtiljul #vårchallenge #skygge #varme #omtanke

 

2 kommentarer

frodith

17.03.2017 kl.18:00

Jeg elsker at du gjør alt på DIN måte :-) Tolker sånn som du vil i forhold til hvordan blogg DU har :-) Herlig <3

Siri's Syrom

18.03.2017 kl.09:03

Tusen takk, Frodith! Ønsker deg en strålende helg! :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits