Frodith's vår-challenge - dag 2

I går kalte jeg det utfordring - skrekkelig sid-rompa og gammeldags av meg - beklager det, eller sorry, som det heter - forsøker å henge med - challenge heter det selvfølgelig - I've got it! ;)

Frodith's lille vår-challenge kan du lese om HER.

Dagens tema er LIV og her er min tolkning:På en bunad eller festdrakt heter skjørtet STAKK og vesten eller overdelen heter LIV. Bunad er tradisjonsdrakter med stedstilknytning i Norge, som har sin bestemte fasong og utforming, ofte sydd av Husfliden eller sertifiserte syersker. Festdrakt derimot, kan syes av hvem som helst og her står man fritt til å dikte og leke med stoffer, bånd, farger og fasonger!

Dette er festdrakten "Siano", som jeg har designet og sydd. Den har LIV i den skjønneste ull-damask, pyntet med fløyelsbånd og smale bånd med gullfargede blomsterranker. Stakken er i ullklede og forkle er i 100 % silke.

En sydames åpenbare tolkning av ordet LIV, eller hva? ;)

#ateliersiano #fotochallenge #liv #festdrakt #bunad #ulldamask #ullklede #silke

6 kommentarer

stavangerinmyheart

16.03.2017 kl.07:59

Så flott tokning:) Ønsker deg en fin dag.

Siri's Syrom

16.03.2017 kl.08:07

stavangerinmyheart: Tusen takk! Litt skyet på sørlandet i dag - perfekt vær for en sy-dag i atelieret! Ønsker deg en strålende dag lenger vest :)

Iselin Renée

16.03.2017 kl.11:32

Så fin :)

Siri's Syrom

16.03.2017 kl.12:28

Iselin Renée: Tusen takk! :)

frodith

16.03.2017 kl.20:58

Kult, jeg HÅPET at noen ville tolke LIV sånn også, eller med bare midje/livet til en kropp...for det er mange måter å tolke LIV på :-D Denne var fin <3

Siri's Syrom

16.03.2017 kl.21:30

frodith: Takk for hyggelig tilbakemelding! Godt å høre du liker noen litt alternative tolkninger. Det kommer flere av dem herfra ;) Skikkelig moro med denne utfordringen. Må vri hjernen litt :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits