hits

Votter av en tovet genser

Har du ved et uhell fått tovet en ull-genser i vaskemaskinen? Fortvil ikke! Genseren kan få leve videre, redesignet til andre plagg. Jeg har tidligere vist hvordan du kan sy et par tøfler og en liten pung av en tovet ull-genser http://sirisyrom.blogg.no/1487089544_mer_redesign_av_en_tovet_genser.html. Her skal jeg vise deg hvordan du kan sy deg et par gode og varme votter.

Av den nederste delen av ermene på genseren, kan du lage fine votter. Vrangborden på genserermet blir da vrangborden rundt håndleddet på votten.

 Legg hånden på genser-ermet tegn rundt med et stoffkritt.

 Sy sammen langs streken og klipp bort overflødig strikk med 1/2 cm sømmonn.

 Vreng vottene og vipps!.... du har et par varme og gode votter til vinteren!

 Fra gammelt til nytt!

En tovet og "ødelagt" genser blir til flotte votter!

#ateliersiano #redesign #gjenbruk #tovetull #strikkegenser #votter #gammeltblirnytt 

2 kommentarer

stavangerinmyheart

25.02.2017 kl.10:08

Så flotte de var - og ikke minst lurt... Ønsker deg en flott lørdag.

Siri's Syrom

26.02.2017 kl.10:32

stavangerinmyheart: Tusen takk! Ja, jeg tenker det er lurt å ta vare på det gamle som fortjener et nytt liv - ikke å bli søppel :) Ønsker deg en god søndag tilbake :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

46, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, med master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv