Alle hjerters dag <3

Hva passer vel bedre på selveste Valentins-dagen, enn å vise frem plagg jeg har sydd i det siste med hjerter på.Som dekor på kjoler har jeg applikert på hjerter. Hjertene er klippet ut fra gamle strikke-gensere som var kassert. Dette kommer fra en setesdals-genser.

Og dette hjertet er klippet ut av en gammel maskinstrikket genser i mange farger.Denne kjolemodellen har jeg kalt Amanda, og er her sydd i grå ull-jersey med hjerter fra en gammel strikke-genser, og i en burgunder cordfløyel dekorert med hjerte fra den fargerike genseren.Amalie i grå ull matcher perfekt med...Den lys grå hjertekåpa jeg sydde til mamma i vinter.Ønsker dere en hjertelig Valentins-dag! Gi en klem til en du er glad i! <3

#ateliersiano #redesign #gjenbruk #strikkeplagg #hjerter #valentinsdag #allehjertersdag

2 kommentarer

Camilla

14.02.2017 kl.12:30

Så fine! Ha en riktig fin valentine :)

Siri's Syrom

14.02.2017 kl.12:31

Camilla: Tusen takk! Det samme til deg! :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits