Ullkjole "Kari"

I dag ble en kjole sydd på bestilling ferdig.Kjolen er sydd i 100 % ull fra #rainbowfashion, en myk og deilig ullbouclè med strech.Denne flotte ullgenseren, som jeg kjøpte gjennom Finn.no, var utgangspunktet. Kjolen fikk bærestykke klippet fra hovedmønsteret i bolen, og lommepynt fra sidene. Nederst på de 3/4 lange ermene valgte jeg to forskjellige mønstre fra genseren, en til hvert erme.Kjolen er en spesialbestilling. Den er satt sammen av begge de to standard-mønstrene jeg pleier å bruke, har 3/4 lange ermer og ekstra lengde på selve kjolen. Så håper jeg kunden blir fornøyd! :)#ateliersiano #skaperglede #gjenbruk #strikkegenser #ullkjole

5 kommentarer

Iselin Renée

02.02.2017 kl.15:31

Veldig fin kjole :)

Siri's Syrom

02.02.2017 kl.15:50

Iselin Renée: Tusen takk! ??

fjellgeitbundingen

02.02.2017 kl.18:22

Nydelig kjole. En slik kunne jeg også brukt. Eneste er vel de blir dvask over magen, så lubne ser gravide ut? Ull er vel ikke stoffet med mest hold i..

Siri's Syrom

03.02.2017 kl.10:58

fjellgeitbundingen: Tusen takk! Hm, dvask over magen... Ullstoffet er mykt og strechy, men likevel ikke slapt. God kvalitet på dette stoffet fra Rainbow Tekstil. Denne kjolen er til en godt voksen dame, med en flott voksen damekropp. Det at den følger kroppen uten å være klistret ettersittende, og at den er ensfarget sort virker slankende. Men det er selvfølgelig smak og behag hvilken fasong kjole man føler seg vel i :)

fjellgeitbundingen

06.02.2017 kl.16:45

Ja, du har nok rett. Tenker vel mer på at ull gjør lite for å holde inne en mage, men er man alminderlig slank er det bare fint. Men klart svart virker slankende :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits