SystemfreakJeg må nok bare innrømme en liten ting....jeg er systemfreak! Eller....i hvert fall på jobb ;)

Elsker mine "nye" hyller, kjøpt på Finn.no. Plass til masse stoff i sirlige stabler. Klippebordet er ryddet, og jeg gleder meg til å komme igang å sy!

#ateliersiano #innflytting #systemfreak #gledermegtilåsy

6 kommentarer

Camilla

26.01.2017 kl.10:43

Føler med deg! Men er utrolig godt å ha orden :)

Siri's Syrom

26.01.2017 kl.10:51

Camilla: He he, det er vel tross alt ikke den verste "lidelsen" å ha! Deilig å slippe å lete etter ting når man skal jobbe!

fjellgeitbundingen

26.01.2017 kl.16:31

Ja, men er sunt å tåle litt rot også. Men vi er jo forskjellige :) Pass deg for å gjøre det til en mani..Ellers er det herlig å jobbe med ryddige folk da, så lenge de ikke skal overføre ryddigheten på deg..

Siri's Syrom

27.01.2017 kl.13:17

fjellgeitbundingen: Hehe, skal ta et bilde av rommet her når jeg er midt i en kreativ jobbe-prosess... Ikke fullt så ryddig da... ;) Men godt med litt system i bunnen, så slipper jeg bruke tid på å lete etter ting jeg trenger. Godt vi er forskjellige, så kan vi utfylle hverandre i et samfunn! :)

Trine

26.01.2017 kl.18:48

Ser kjempeflott ut!

Ser ut som det ligger en del gensere der også, men fortsatt ingen mariusgensere?

Hadde vært gøy å se mariusgensere, ligge klare for saksa, på det flotte klippebordet :-)

Siri's Syrom

27.01.2017 kl.13:15

Trine: He he, du er glad i Marius... Jada, jeg skal sy noe av Mariussen jeg har liggende :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits