Atelier Siano, Bygg 29 Odderøya

Denne uka er det ikke tid til så mye søm, for jeg flytter inn i nytt atelier på Odderøya! JUHUUUUU! :)

Alle mann i arbeid, med flytting, bæring, rigging og vasking. Mamma stiller opp og hjelper, som alltid! <3Jeg har fått leie et rom i 2. etg på Bygg 29 på Odderøya. Dermed er Atelier Siano etablert!I god gjenbruks-ånd har jeg handlet hyller på Finn.no, kommode på NML Gjenbruk, og brukt dørbladet fra min gamle bade-dør som bordplate. Janome MC 9000 og MC 11000 har kommet på plass.Flere hyller fra Finn.no skal hentes i kveld, så stoff-stablene kan finne sin plass. Petra og Diana er med og står klare til tjeneste når jeg bare har kommet i orden.

Gleder meg til å la skapergleden boble i mitt nye atelier!

#skaperglede #siano #syrommet #atelier #bygg29 #odderøya

3 kommentarer

Ellen Margareta

25.01.2017 kl.13:21

Gratulerer med nytt atelier. Gleder meg til å se hva som skapes der.

Siri's Syrom

25.01.2017 kl.13:34

Ellen Margareta: Tusen takk! Så artig å få kontakt med deg! Det ser ut til at vi har ganske lik bakgrunn og historie. Jeg har sydd meg ut av utbrenthet og sykemelding, og satser nå friskt med eget firma og atelier. Gleder meg til å følge deg på bloggen din!

25.01.2017 kl.16:08

Gratulerer, Siri. Lykke til!

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits