Julemarked på Grimsvollen

Julemarked på Grimsvollen er noe helt spesielt! En hel gate i bydelen Grim i Kristiansand blir stengt for biltrafikk, og fylt med boder og utstillere, konserter, ponni-ridning, kafe, ja - rett og slett god gammeldags julestemning!Dette var første gangen jeg var med, men det blir helt sikkert ikke siste! Fra klokken 14 til 18 yrte det av folk nedover gata. Veldig givende å være utstiller når folk stopper, titter, prater og handler! Jeg fikk masse positiv respons på standen og på produktene mine. Og mang en koselig prat med store og små som hadde lagt søndagsturen til Grimsvollen!Ekstra stemningsfullt ble det når mørket falt på og lysene nedover gata sørget for at julestemningen kom skikkelig på plass! Tusen takk, #grimsvollenjulemarked for at jeg fikk være med! Dette gjentar jeg gjerne! 

#syrommet #siano #julemarked #grimsvollen #julestemning

3 kommentarer

fjellgeitbundingen

12.12.2016 kl.22:38

Virkelig koselig stand du har laget. Innbyende og fint :)

Siri's Syrom

12.12.2016 kl.23:17

fjellgeitbundingen: tusen takk for at du tar deg tid til å poste sånne positive og hyggelige tilbakemeldinger! Det setter jeg virkelig pris på! :) Jeg fikk også mye positiv respons på julemarkedet. Det var virkelig en koselig ettermiddag! :)

fjellgeitbundingen

12.12.2016 kl.23:27

Takk for det du, men det er velfortjent ros, for du lager så masse fint og hadde laget en flott stand.

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits