Two down - one to go!

Forrige helg var det Andøyfaret og denne helgen var det Julemarked på Søgne Gamle Prestegård.

En fantastisk hyggelig helg ble det, med mange gode menneskemøter, både blant utstillere og besøkende.Mamma stilte opp for meg som alltid, og var med hele helgen og hjalp til! Min aller beste ambassadør i sin flotte kofte-kjole! 

 Min farmors gamle Singer prydet bordet på stand'en, og fikk mye oppmerksomhet. Vi kom frem til at den må være minst 75 år gammel. Den har faktisk uttak til strøm, og var nok svært moderne da den ble nyanskaffet av farmor (som etter hvert hadde 7 barn å sy til).

 Takk for en flott opplevelse på Prestegården i Søgne! Jeg gleder meg allerede til neste år!

Den 11. desember skal jeg på Julemarked på Grimsvollen, og så nærmer det seg juleferie!

 

#syrommet #julemarked #søgnegamleprestegård #godstemning #godfølelse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits