#orangeskjerf

De oransje skjerfene er ferdig strikket og levert til #kirkensbymisjon i forbindelse med aksjonen #gledensomgruersegtiljul. Den offisielle videoen av utlevering av skjerfene den 1. november, kan du se her:

https://www.facebook.com/bymisjon/videos/10157962432115001/


Tusen takk til dere som har vært med meg og strikket:

Marianne, min kjære spinning-venninne på friskis&svettis:Min kjære mamma strikket i pausene under ved-kløyving på fjellet:Min gode nabo, Katrine, strikket - til tross for nyoperert hånd og støttebandasje:Svigermor, Elsa, kastet seg også over pinnene for denne gode saken:Hele fem skjerf har jeg fått gleden av å levere på #kirkensbymisjon i Kristiansand!

Det har vært en glede å få være med!

 

#gledensomgruersegtiljul #oransjeskjerf #dalegarnno #tusenideerno

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits