Hverdagslykke

Hverdagslykke er for meg (i tillegg til et friskt barn og en mann å elske, selvfølgelig) meter på meter med stoff inn i heimen!

Og i dag kom det ni meter deilig tovet ull fra Rainbow Tekstil! Skal sy noen kjoler i friske farger, turkis, lilla og rosa (som kommer fra Skaar Tekstil snart). Den brune skal brukes til en liten skatt av ei kofte, som jeg har hatt liggende lenge.

I tillegg har jeg gjort et kupp via Finn.no i dag! Fire flotte strikkeplagg var jeg ute og hentet. Juhuuu! Nå skal det syes! Skulle bare ønske døgnet hadde noen flere timer...

#syrommet #hverdagslykke #ullkjoler #kjolesøm #skaperglede

2 kommentarer

fjellgeitbundingen

18.10.2016 kl.18:54

Blir spennende å se :)

Siri's Syrom

20.10.2016 kl.17:14

fjellgeitbundingen: :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits