Jakke-fin og fornøyd!

Mor syr og syr, og det går mest i ull om dagen. Men litt søm til sønnen får jeg da tid til innimellom.Jakken er sydd etter samme mønster fra Stoff & Stil som den blå han fikk i vår (http://sirisyrom.blogg.no/1467016439_desucon.html). Stoffet er deilig og myk isoli fra #stoffdronning, fôret i hetta er sort jersey fra samme butikk.Stilig kar i ny jakke, og jeg fikk masse mamma-poeng fra en fornøyd sønn! :)

#syrommet #hettejakke #hjemmesydd #stiligkar

2 kommentarer

fjellgeitbundingen

10.10.2016 kl.20:17

Så flink og hjertevarm du er med både genser til gutten, kjoler til små og store pene frøkner og skjerf til en som fryser. Bra jobba :) og er imponert over fin søm :)

Siri's Syrom

11.10.2016 kl.08:04

fjellgeitbundingen: Tusen takk! Så hyggelig kommentar! Jeg elsker både å strikke og sy. Koselig når det kan glede andre også! :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits