Festfin til jul - Kurs i kjolesømI november skal jeg holde kurs i kjolesøm for Balsam i Kristiansand http://www.balsamkurs.no/vren-2015. "Festfin til jul" heter kurset, og er beregnet på de som har sydd en del, men som ønsker å lære mer. På kurset vil vi sy en selskapskjole med en del detaljer som søm av innsnitt, belegg, skjult glidelås, fransk søm, falding m.m.

Jeg har sydd opp noen modeller til kurset, som Diana og Petra har tatt jobben med å vise frem. Diana har fått en kjole i str. L, sydd i et petrolfarget polyester-stoff med flott glans.Petra har fått en kjole i str. M. Denne er sydd i dobbelt lag stoff, et lag grå silke og et lag polyester-chiffong med blomsterprint. Stoffene i skjørtet er separate og chiffongen er en tanke videre enn silken, slik at skjørtet får en bølgende effekt.

Begge kjolene er sydd etter samme mønster, som jeg har tegnet selv. Mønsteret vil være å få kjøpt på kurset.Her viser jeg selv frem den samme kjolemodellen, sydd i en nydelig hvit, jaquard-vevd bomull. Som du ser, blir kjolene helt forskjellige alt etter hvilket stoff du velger.

 Det vil på kurset også være mulig å velge en noe enklere modell sydd i elastisk stoff. Her viser Petra en variant av kjolen sydd etter mønster Onion 2035. Her er det kombinert en bomulls-jersey med brune ringer, med en ensfarget viskose-jersey i brunt.Her har Diana fått en kjole i str L med brunt bryststykke og mønstret skjørt, mens Petra har fått kjolen i str M i motsatt stoff. Mønster Onion 2035 kan også brukes til å sy seg "den lille sorte". Her viser Petra en kjole i str S, sydd av sort strech-velour.
 

Kurset skal holdes i underetasjen til Stoffdronning i Kristiansand, hvor butikken i 1. etasje bugner av flotte stoffer å velge i! 

Link til kurset med påmelding ligger her: http://www.balsamkurs.no/vren-2015

Håper vi sees! 

#syrommet #skaperglede #sømkurs #sykurs #julekjole #festkjole #sykjole

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits