Familieforøkelse!

I sommer fikk vi et nytt familiemedlem, da DIANA flyttet inn!Diana kom kjørende med bil fra Oslo. Det vil si, hun satt i passasjersetet i bilen til min tante Lippelipp (jeg klarte ikke si Elisabeth da jeg var liten). Tante Lippelipp var glad hun ikke ble stoppet i noen form for kontroll på vei sørover, med en hodeløs passasjer i bilen, ikledd en hvit bluse, godt sikret med bilbelte! For et syn!

Vel, turen gikk visst uten problemer. Diana var riktignok ikke mye til selskap der hun satt, taus og staut, men hun skapte ingen problemer heller.

Jeg, som ikke ante at jeg hadde et nytt familiemedlem i vente, må innrømme jeg skvatt litt det ringte på og Diana sto på trappen - helt til jeg oppdaget min kjære tante Lippelipp bak. Diana hadde stått uvirksom og støvet ned på syrommet til tante Lippelipp i mange år. Og nå hadde tante funnet ut at Diana skulle få tjenestegjøre på Siri's Syrom i stedet. FOR en glede! SÅ kjærkomment! Både Petra (http://sirisyrom.blogg.no/1459704399_mt_petra_prvedokke.html) og jeg hoppet av glede over vår nye venninnes ankomst. Avlastning for Petra og dobbel mulighet til prøving og visning for meg!Mens Petra er en traust gammel dame med slanke, faste former, er Diana en fleksibel dame med formfull figur. Hun kan utvides og reguleres både oppe og ned og foran og bak! Her kan det prøves og modelleres fra str 40 og oppover.Etter en god omgang med støvsuger og klut, ble hun god som ny og klar for oppdrag!Velkommen Diana! Vi skal nok få det mye moro sammen, både på Syrommet og på markeder og messer! :)

Og tusen takk, kjære tante Lippelipp! :)

#syrommet #familieforøkelse #diana #byste #prøvedokke

2 kommentarer

Flittigelise

10.09.2016 kl.22:32

Så hyggelig du vil følge min blogg :) Synes også det er gøy å sy, men har lyst å lære å sy på ordentlig, har faktisk meldt meg på sykurs i høst😊 Passet supert at du dukket opp med ditt syrom nå😀

Siri's Syrom

10.09.2016 kl.23:09

Flittigelise: Så gøy at det klaffet akkurat sånn, da! Det er alltid artig å se hva andre driver med, få ideer og inspirasjon. Lykke til på sykurs! Vi følges :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits