Helårs-veske

Noen ganger må man bare innføre kjøpestopp og få brukt opp litt stoff fra hylla, ellers blir det alt for fullt! Alternativet er selvsagt å bygge ut huset, men det er kanskje litt drastisk...!?

I kveld gikk jeg i hvert fall løs på hylla med faste stoffer, og første ting ut ble en veske.Stoffet er fra restebordet på Stoff & Stil, et kraftig bomullsstoff i grått med sommerfugler/øyenstikkere på. Til fôr fant jeg frem litt Høie-stoff, som har fulgt meg siden tidlig på 90-tallet. På slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet handlet vi søppelsekker med stoff på lagerutsalget til Høie på Mosby, og enda har jeg liggende metervis.Veska har en liten lomme innvendig og en stor lomme utenpå. Den lukkes med en klaff som kneppes foran. Jeg plasserte knappen utenpå lomma, slik at klaffen lukker både lomma og selve veska.

Mønsteret er utrolig enkelt, kanskje jeg skal lage en tutorial hvor jeg viser hvordan du lager mønster og syr denne veska?

#syrommet #veske #fastestoffer 

4 kommentarer

Henriette Celin

07.08.2016 kl.23:14

Så kul!

Siri's Syrom

08.08.2016 kl.00:17

Henriette Celin: Tusen takk!

Anita

07.08.2016 kl.23:17

Kjempefin! Legg gjerne ut en tutorial! :-)

Siri's Syrom

08.08.2016 kl.00:19

Anita: Å, tusen takk for tilbakemelding og respons på spørsmålet. Da gjør jeg det. Må bare komme hjem fra sommerens siste ferietur, så lover jeg å lage en beskrivelse! :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits