Gothic roses

Forrige uke fikk jeg det for meg at jeg trengte en kjole i sort- og gråtoner til sånn litt pent, for eksempel venninne-lunsjer i byen og andre småfestlige anledninger.

Jeg mente jeg hadde sett et stoff i sort og grått som het noe med Gothic på nettet et sted, og dro trøstig inn til #stoffdronning for å høre om hun hadde noe liknende. Og selvfølgelig måtte hun vifte dette foran nesen min - sort og grått med RØDE roser på! Jeg var solgt! Ikke var det på tilbud, og ikke var det dette jeg hadde tenkt å handle, men jeg falt bare pladask!I samme slengen fikk jeg prøvd ut et nytt mønster jeg kjøpte for en tid tilbake, Onion 2055 http://www.stoffdronning.no/boker-monstre/onion/voksen/kjoler/onion-2055-kjole-i-prinsessesnitt-til-stretchstoff.html. Jeg måtte justere litt på sømmen mellom panelene foran oppe ved ermringing, og sydde inn litt her. I hals- og ermringing har jeg sydd på en kant sort, tynn jersey brettet dobbelt, og latt kanten på selve kjolen være rå slik at den ruller seg litt utover. Nederst på kjolen har jeg sydd på en dobbel kant av grå og sort, tynn jersey med tvillingnål og har latt alle tre kant-avslutningene være rå. Jersey rakner ikke og kan derfor brukes med rå kant for å skape en effekt.

Kjolen har jeg brukt både som den er og med et sidt, sort skjørt under på litt kaldere dager. Superfornøyd! :)

#syrommet #skaperglede #gothicroses #sommerkjole #råkant

Én kommentar

Henriette Celin

11.07.2016 kl.09:11

Så stilig :-D

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits