Desucon

I helgen var sønnen på Desucon, sammen med hundrevis av andre ungdommer fra hele landet. Et fantastisk arrangement for ungdom som interesserer seg for fantasy og cosplay! Det myldret av utkledd ungdom i Lillestrøms gater i helgen og for en mor som bare holdt seg i nærheten for sikkerhets skyld, var det artig å bare gå rundt å kikke. Sønnen valgte figuren "Sans" i år, og mor slapp unna med å sy hettejakke og shorts. Ikke spesielt avansert, men poden var fornøyd når farger og sammensetninger ble akkurat slik det skulle!


 

Jakka skulle ha akkurat DEN blåfargen, hetta skulle være hvit inni, glidelåsen skulle være grå og det skulle være EN stripe i siden på shortsen ;)Stoff og mønster fra #stoffogstil.

Hodet var et samarbeidsprosjekt mellom sønnen og meg. Han gjorde mesteparten av arbeidet selv, og mor bisto litt når tålmodigheten sviktet.

To ballonger ble dekket av lag på lag med tapetlim og strimlet avispapir. Så ble ballongene fjernet og de to delene satt sammen med limpistol. Munnen ble formet med modellkitt som han limte på, og øyne og nese kuttet ut med tapet-kniv. Deretter ble hodet dekket av et lag gips-gas, litt ekstra gips for å glatte til og til slutt malt to strøk med blank hvit maling. Han brukte sprit-tusj til å tegne opp øyne, nese og munn, og bak øyne og nese limte vi et lag sort chiffong (mor måtte ofre en bluse). Tre uker brukte han på hodet, og resultatet ble knall-bra!Og etter så mye jobb i forkant, var det ekstra gøy når helgen ble vellykket og ungdommene koste seg på årets begivenhet, Desucon! I dag er det dagen derpå... ;)


 

#syrommet #skaperglede #desucon #sans #cosplay

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits