Tank top

Jeg pleier egentlig ikke å få sydd så mye i helgene, for da skjer det så mye annet. Men lørdag kveld skjedde det absolutt ingen ting, og klokken ti fant jeg på å tegne av mønster etter favoritt-treningstrøya mi. Så fant jeg fram en jersey-rest etter søm av genser til nevøen min da han ble født (han er nå 5 og et halvt), og litt matchende ensfarget.

Klokken tolv var jeg ferdig, og synes jeg hadde fått det bra til. Jeg kanter på "gamlemåten" i to operasjoner med knappenåler og hele pakka. Må få kjøpt meg et kantebåndsapparat snart. Det vil jeg spare mye tid på, ser jeg.

Søndag ettermiddag ble det plutselig også litt tid, så da sydde jeg en til. Det mønstrete stoffet er rest fra "Glede"-kjolen (http://sirisyrom.blogg.no/1460453709_glede.html), og sort ribb har jeg alltid liggende.

Så nå blir jeg å lide valgets kvaler mandag kveld - hvilken skal jeg velge for den doble spinning-timen? ;)

Ha en fortsatt god søndag! :)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits