Redesign-uke på Syrommet

Forrige uke hadde jeg refashion-week på Syrommet. Utgangspunktet var diverse funn jeg hadde gjort på loppis og gjenbruksbutikker utover våren. Nå kjente jeg at det klødde i fingrene etter å skape noe nytt av de gamle plaggene (skattene) jeg hadde funnet ;)

Utgangspunktet mitt var dette:Mandag sydde jeg meg en kjole av to skjørt jeg fant på loppemarked. Overdelen til kjolen sydde jeg av stoff fra Stoffdronning.

Søm av kjolen er beskrevet her: http://sirisyrom.blogg.no/1464013072_to_skjrt_ble_kjole.htmlTirsdag klippet jeg av en jakke jeg fant på NLM Gjenbruk i vinter. Den ble super over den grå kjolen!

Mer om redesign av jakka kan du lese her: http://sirisyrom.blogg.no/1464015857_enkel_redesign_av_jak.htmlOnsdag laget jeg et skjørt av to topper og et twillskjørt. Den fargerike toppen har jeg hatt liggende i skapet lenge uten at den har blitt brukt. Jeg likte fargene, men ikke fasongen. Blondetoppen fant jeg på loppemarked i vår, sammen med twillskjørtet. 

Omsøm av skjørt er beskrevet her: http://sirisyrom.blogg.no/1464016865_to_topper_blir_skjrt.htmlTorsdag sydde jeg en sommerkjole med knytebluse. Det turkise skjørtet var en av favorittene fra et stort loppemarked i vår, skjorta i korallfarge fant jeg på NLM Gjenbruk forrige uke. Overdelen sydde jeg av jersey fra Stoffdronning. En klar favoritt på sommerfest:

Søm av settet er beskrevet her: http://sirisyrom.blogg.no/1464097706_turkis_kjole_med_kora.html

Fredag gikk jeg løs på de lyse stoffene; en jaquard-vevet hvit gardin, en voile-gardin med blomstertrykk i sølv og en blondebluse, alt fra NLM Gjenbruk for totalt 80 kroner. Resultatet ble en hvit kjole med topp og ekstra skjørt jeg kan style med. Dristet meg faktisk til å kalle den en brudekjole!

"Brudekjolen" kan du lese mer om her: http://sirisyrom.blogg.no/1464355734_grand_finale_brudekjo.htmlNå har jeg fem nye plagg i sommer-garderoben! Plaggene kan mixes og matches i mange kombinasjoner. De har kostet meg noen få kroner og noen dagers arbeid. DETTE HAR VÆRT EN MORSOM UKE! :)

#syrommet #skaperglede #redesign #gjenbruk #sommergarderobe

2 kommentarer

Eli Svarva

01.06.2016 kl.10:25

Så fine plagg du har tryllet frem! Fantastisk morsomt å se :)

Siri's Syrom

01.06.2016 kl.14:08

Eli Svarva: Takk for hyggelig kommentar! Det har vært kjempegøy å holde på med :)

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits