Møt Petra Prøvedokke!

Møt Petra Prøvedokke, min gode hjelper på syrommet!Petra er en gammel dame. Hun kom til meg for mange år siden og har stått lenge i boden i kjelleren, stakkar, før jeg fikk ryddet plass til henne på det nyoppussede kontoret/syrommet. Men Petra har vært i familien vår i generasjoner. Før hun kom til meg hadde hun stått på loftet hos min farfar i mange år. Og før hun ble plassert der hadde hun tjenestegjort hos tante Mary (uttales Meri), farfars søster, som også var sydame. Det vil si (hun hadde blitt fornærmet hadde hun hørt meg kalle henne sydame), hun var Dameskredder på Frogner! Tenk, dameskredder på Frogner, du! Jammen har jeg litt å slekte på. Det kan nok være der sy-genene mine kommer fra, i tillegg til de jeg har fra min håndarbeidsglade mor.

Men tilbake til Petra Prøvedokke. Petra kom opp fra boden i kjelleren i fjor, og etter en omgang med såpevann og noen støtteskruer her og der, var hun så god som ny (nesten). I hvert fall god nok til å tjenestegjøre på syrommet mitt. Hun er alltid den første til å få prøve ny-sydde kjoler, og som foto-modell gjør hun en god figur hver gang!#skaperglede #sømbyste #syrom #elskerPetra

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits