Syrommet - faktisk!

Jeg har sagt at jeg ikke skriver om selve syrommet mitt. Men jeg har nå lyst til å skrive litt om det likevel. Kanskje bare for å vise at man trenger ikke et helt atelier for å kunne skape noe. 


 

Vi pusset opp et rom i huset i fjor, og innredet det til kontor. Vi malte taket hvitt og slo på hvite beverpanel-plater på veggene. To vegger og et hjørne ble fylt med skrivebord og hyller fra Ikea. Her har jeg god plass til symaskinen på bordet og kasser med stoff på hyllene under taket. Rommet er vel ca 12 kvadrat og jeg deler skrivebordsplass med min mann som har frimerkedilla. Rommet er lyst og trivelig, en god oase for å slippe skapergleden løs!


#syrommet #passerotete #skaperglede #oase #fristed #Janome
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siri's Syrom

Siri's Syrom

45, Kristiansand

Velkommen til bloggen min hvor jeg skriver om syrommet mitt. Ja, ikke selve rommet da, men det som skapes der. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og master i pedagogikk. På syrommet boltrer jeg meg med mønster, saks og symaskin. Jeg bruker nye og gamle stoffer og lar skapergleden få fritt utløp. Jeg syr både nytt og driver med redesign. Noe av dette har jeg lyst til å dele. Kanskje det kan være til inspirasjon og få skapergleden til å boble hos deg også? Ønsker du å følge meg, klikk på bildet og deretter på "følg".

Kategorier

Arkiv

hits